Byg & Hyg

Murermestervilla i Aarhus, Danmark

Lokation: Aarhus, Danmark
Bygningstype: Hus
Projekt: Kælderenovering
SkamoWall monteret: 60m²
År: 2019

Byg & Hyg Byg & Hyg2 Byg & Hyg3 Byg & Hyg4 Byg & Hyg5 Byg & Hyg6 Byg & Hyg7 Byg & Hyg8 Byg & Hyg9

Nadja og Thomas, bygoghyg, det populære par fra TV-programmet "Vores Første Hus", brugte i forbindelse med renoveringen af deres kælder SkamoWall med det specifikke formål at forbedre indeklimaet i deres hus.

Kælderen er en vigtig del af ethvert hjem og fungerer ofte som et alsidigt område til opbevaring, rekreation eller ekstra plads til at bo. Dog kan kældre undertiden have problemer som fugtighed, dårlig isolering og begrænset luftcirkulation, hvilket kan have en negativ indvirkning på det overordnede indeklima. Med erkendelsen af betydningen af et sundt og behageligt boligmiljø vendte Nadja og Thomas sig mod SkamoWall som en løsning på disse udfordringer.

Omdrejningspunktet i SkamoWall er kalciumsilikatpladen SkamoWall Board, der forhindrer dannelse af skimmelsvamp og håndterer fugtproblemer. Denne funktion tiltalte især Nadja og Thomas, da de ønskede at undgå kælderlugten som er et tegn på fugt og dårlig ventilation, og i stedet skabe et tørt og sundt miljø i deres kælder.

SkamoWalls alsidighed strækker sig ud over dets funktionelle fordele. Til overfladebehandling findes to typer puds, hvilket giver mulighed for at tilpasse kælderens udseende og æstetik efter eget valg. Dette giver Nadja og Thomas mulighed for at skabe et personligt præg i deres renoverede kælder og skabe et rum, der afspejler deres stil og smag.