Family House Symbol

Råd & inspiration om indeklima

Få råd og inspiration til, hvordan du får et forbedret indeklima ved at håndtere udfordringer med bl.a. fugt, skimmelsvamp, temperatur og lyd.

Vi bruger 90% af vores liv indendørs, hvorfor det også er utrolig vigtigt at indeklimaet er sundt og rart at befinde sig i. SkamoWall har fokus på at forbedre indeklimaet gennem dens diffusionsåbne egenskaber, der bidrager til store fordele for dit helbred og velvære og for bygningens konstruktion. 

Indeklimaet er en uhåndgribelig størrelse, og der er utrolig mange faktorer, der spiller ind, når man skal opretholde et sundt og rart indeklima at være i. Igennem vores "Råd og inspiration" giver vi vores råd til, hvordan du kan foorholde dig til dit indeklima, og hvordan du sikrer, at du opretholder de helt rette niveauer.

Læs mere om:

 

SkamoWall sikrer et bedre indeklima

Family House Symbol

SkamoWall

SkamoWall sikrer bedre indeklima ved at regulere fugtproblemer og bekæmpe skimmelsvampe.

Læs mere om SkamoWall Board her
Kalicium Silicate Boards

Kalciumsilikatplader

Kalciumsilikatplader optager fugt i indeklimaet og afgiver det naturligt igen igennem de diffusionsåbne kvaliteter.

Læs mere om kalciumsilikatplader her
Byg & Hyg

Murermestervilla i Aarhus, Danmark

Nadja og Thomas, kendt fra TV-programmet "Vores Første Hus" har totalrenoveret deres hus. Se her hvordan de monterede SkamoWall i kælderen med henblik på at forbedre indeklimaet.

Læs mere
Skodsborg

Liebhavervilla i Skodsborg, Danmark

I denne liebhavervilla blev der forud for en totalrenovering sat krav til både æstetik og indeklima, da der skulle vælges isolering - derfor blev SkamoWall valgt.

Læs mere