Skodsborg

Liebhavervilla i Skodsborg, Danmark

Entreprenør: Acri Invest ApS
Lokation: Skodsborg, Danmark
Bygningstype: Hus
Projekt: Renovering
SkamoWall monteret: 105m²
År: 2021

Skodsborg2 Skodsborg3 Skodsborg4 Skodsborg5 Skodsborg6 Skodsborg7 Skodsborg8 Skodsborg9 Skodsborg10 Skodsborg11 Skodsborg12 Skodsborg13 Skodsborg14 Skodsborg

En klassisk strandvejsvilla i Skodsborg, Danmark, har gennemgået en omfattende totalrenovering, der har respekteret det arkitektoniske udtryk af bygningen. Ejeren af villaen ønskede at bevare bygningens autentiske ydre udseende, samtidig med at man forbedrede den indvendige komfort og funktionalitet. Dette blev muliggjort takket være anvendelsen af SkamoWall.

Villaens ydre var kendetegnet ved sin karakteristiske strandvejsstil, og ejeren ønskede at bevare denne unikke æstetik under renoveringen. Traditionelle renoveringsmetoder ville ofte have betydet en ændring i bygningens udseende, men med SkamoWall, som monteres indvendigt, var det muligt at bevare villaens ydre facade intakt.

Udover at bevare det ydre udseende af strandvejsvillaen, gav SkamoWall også betydelige fordele på i boligen, da SkamoWallss egenskaber bidrog til at forbedre indeklimaet.